A+ A A-

Tjenester for gravferdsbyråer

Sang- og seremonihefter
Et egenutformet sang- og seremonihefte gir det etterlatte et unikt og personlig produkt. Via vår webløsning kan du raskt og enkelt trykke opp det du trenger. Vi tilbyr markedets beste trykkvalitet og meget rask levering over hele landet. Du kan selv laste opp dine egne bilder eller benytte bilder som du har lastet opp til ditt eget bibliotek. I tillegg har vi hundrevis av flotte motiver som du kan benytte. Det ferdige produktet kan leveres i flere ulike formater, det er satt av plass til byråets egen logo, og du har fri support på webløsningen.


Presentasjonsbøker for sanghefter
Du kan lage fine presentasjonsbøker av dine favorittmotiver til sangheftene. Du lager presentasjonsbøkene i et eget program og bestillingen skjer via web. Bøkene er lette å bære med seg på hjemmebesøk, og fremhever kvaliteten og verdigheten til ditt byrå. I et fleksibelt og brukervennlig verktøy har du redigerbare tekst- og bildebokser til hvert motiv og fri support på produktet.
 
Minnebøker
Flotte minnebøker er et stort konkurransefortrinn for ditt byrå. Med markedets raskeste og mest fleksible minnebokprogram velger du mellom mange ulike bokformater, effekter og maler. Programmet er enkelt å lære seg. Utformingen av en minnebok foregår lynraskt da alt er basert på «dra og slipp». Det finnes dynamiske muligheter for tekst, og du kan enkelt «klippe og lime» fra for eksempel Word og andre Office-programmer. I løsningen er det flere ulike rammer å velge blant. Rotering, utsnitt, dusing og størrelsesforandring av bilder gjøres på et øyeblikk. Vi preger din ønskede byråprofil i sølv eller gull på bokomslaget, og har fri support på produktet. Vi skreddersyr maler uten kostnader til ditt byrå eller din byråkjede.

 
Kondolanseprotokoller
Gi de etterlatte en kondolanseprotokoll med valgfritt motiv på forsiden og siste side av innsidearkene. Løse sider kan tas ut og settes inn, effektivt når du bruker flere skrivestasjoner. Du kan bestille flere linjeark ved behov. Hvis det er ønskelig, plasserer vi din logo diskret på baksidearket eller preger din ønskede profil i sølv eller gull på bokomslaget.
 
 
Takkekort
Vi skreddersyr maler uten kostnader til ditt byrå eller din byråkjede. Du lager takkekortene i et eget program og bestillingen skjer via web. Du velger ditt kort basert på en eller flere avtalte maler. Ved behov kan malen eller teksten også endres på et øyeblikk. Takkekortene kan lages med samme motiv som seremoni- eller sangarket. Normalt leverer vi takkekort i A6 som 2- eller 4-sider med ditto konvolutter. Andre formater kan avtales.
 
 
Merkantile trykksaker
Husk at vi er en totalleverandør av trykksaker. Vi har enkle, raske og konkurransedyktige løsninger for byråets presentasjonsmapper, brevark, konvolutter og visittkort. Ta kontakt!

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk