A+ A A-

Dette er hovedproduktet til LOS Digital. Med det nyeste og mest moderne utstyret fra flere leverandører er vi i stand til å levere alt innen digitaltrykk, fra små produkter som visittkort og konvolutter til større trykksaker som brosjyrer og bøker.

Digitaltrykk er hurtigere og mer kostnadseffektivt sammenlignet med tradisjonelle trykkemetoder. Det sikrer også høyere kvalitet på sluttproduktet, rask levering av både små og større opplag, og muligheten for oftere opptrykk da oppstartskostnaden er minimal.

Mange er ikke klar over hvilke muligheter våre moderne maskiner gir. Ved å mate inn variabel data i systemet, kan vi «flette» trykkingen slik at spesialtilpasset budskap trykkes til den ulike mottaker. Maskinen endrer selv bilder og tekst i én og samme trykkeprosess.

Flere av våre kunder benytter seg av dette i forbindelse med markedskampanjer. I stedet for å sende ut samme DM til alle, spisses budskapet til den enkelte mottaker utifra kriterier som segmenter, interessefelt, medlemskategori, bosted etc. Undersøkelser viser at responsen øker fra 1-2 % til rundt 30 % når markedsmateriellet skreddersys på denne måten.

 

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk