A+ A A-

I dag blir det sendt ut enorme mengder adressert post. Med våre løsninger kan du parallellpublisere budskapet i brede og samtidig spissede kampanjer der internett kombineres med trykksaker.  

Et eksempel: Er kunden din interessert i golf, kan du i brevs form sende ut en spesialtilpasset invitasjon til din bedriftsturnering. En QR-kode i brevet lenkes direkte til påmeldingen på web. Videre vil kunden automatisk kunne motta mer informasjon per e-post når dagen nærmer seg. Inviterte forbindelser som foreløpig ikke har meldt seg på, kan få tilsendt en påminnelse. Og en time før det hele starter kan det eksempelvis sendes ut en sms som ønsker velkommen og informerer om utslagssted, parkering, servering etc.  

På toppen av dette gir våre systemer mange muligheter for å personalisere budskapet i tekst og bilder. Undersøkelser viser at mer tradisjonelle utsendelser har en respons på så lite som 1-2 %. Med våre løsninger øker dette drastisk, og er faktisk målt til over 30 %.

Det beste av alt: Alt som publiseres er målbart. På den måten trimmes basen og budskapet hver gang. Det er ikke bare et godt utgangspunkt til neste utsendelse. Responsen og kundetilfredsheten øker tilsvarende.

 

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk