A+ A A-

Vårt mål er å ikke bare levere selve trykksaken, men også gode løsninger som bidrar til økt respons og inntjening for våre kunder.

Vi har flere systemer vi kan skreddersy slik at du selv kan logge deg inn og eksempelvis bestille statiske trykksaker som brevark, konvolutter etc. Systemene kan videreutvikles slik at det automatisk trykkes opp nye konvolutter og brevark hvis det begynner å bli tomt på lageret. I en skreddersydd webløsning kan vi også utvikle avanserte maler slik at dere som bedrift selv endrer layouten og bestiller spesialtilpassede trykksaker.

Gevinsten er åpenbar. Med smart automatisering spares både tid og penger. Samtidig har dere til enhver tid full oversikt over hva som er bestilt og når det er klart.

Los Digital var tidlig ute med denne formen for skreddersøm. Mange års erfaring på området har gitt oss verdifull kompetanse over flere plattformer. Erfaringen kommer deg til gode som kunde.

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk