A+ A A-
10 Jun

LOS Digital investerer i Océ VarioPrint i300 fra Canon Norge
Dette er den første arkmatede inkjetpressen i Skandinavia

–Vi er glad for å være en foregangsbedrift for innovativ utskriftsteknologi sammen med Canon. Når vi nå installerer dette arkmatede inkjetsystemet i vår bedrift, utvider vi vår utskriftskapasitet og kan tilby mange flere applikasjoner og høy produktivitet.

«Alltid i forkant – den merkbare forskjellen»
Det er LOS Digitals visjon. Og det å knytte seg til strategiske samarbeidspartnere, er en del av strategien for å leve ut visjonen.

- Vi vet hvilke oppdrag vi har og vi vet hvilke segmenter vi ønsker å vokse i. Med Canon som samarbeidspartner befester vi nå vår posisjon som pioner innen grafisk bransje. Vi har et langt og godt samarbeid som strekker seg over mange år, og gjør at vi er helt trygge på at vi har gjort et godt valg, smiler Andersen.

05 Nov

Ny trykkmaskin

Published in Nyheter

Vi får nå en Kodak NexPress SX3300!

Dette er en maskin som trykker med HD ink og ekstrem kvalitet. Maks formatet på print er hele 35,5 x 91,5 cm. Denne maskinen gir enorme muligheter som for eks trykk med gull, blank lakk, strukturlakk og spottlakk!

Vi gleder oss stor til å komme i gang med denne maskinen!

04 Sep

Vi ønsker å være i forkant på teknologi og kvalitet. Derfor søker vi hele tiden å ha de nyeste og mest spennende løsninger. Denne maskinen kan printe på plater opp til format 3 meter x 2,5 meter. Itillegg har den mulighet til å printe hvitt og sist men ikke minst, UV spot lakk. Nå kan du få skilt med din logo uthevet med UV lakk!

Instaleres første del av november

24 May

Nye muligheter på plakater


Nå er vi svært konkurransedyktige på plakater i større opplag.
Ønsker du 50x70 eller 70x100 på papir, produserer vi dette på rekord tid!

Tidligere måtte man trykke plakater i offset hvis opplaget ble større enn 20-30 stk.
Vi er nå konkurransedyktige opp til 300 stk trykket digitalt i rekordfart!

24 May

6-sider A4

Published in Nyheter

Nå har vi endelig muligheten til å produsere 6-sider A4!


Vi kan trykke i format 36x66 cm opp til 350 gram. Dette er perfekt for plakater, store formater og 6-sider A4.
Kontakt oss for priser

05 Oct

Fotobokløsning på nett

Endelig har vi lansert vår nye fotobokløsning. Med Showbook.no har vi som mål å tilby markedets enkleste produkt for å lage fotoprodukter. Er du lei av å bruke trege programmer og slite med å forstå hvordan det fungerer, er Showbook for deg.

I tillegg til å kunne produsere fotobøker, kan man også lage kalendere, kort og bilder til å ha på veggen. Vi er en profesjonell printaktør, og har alle forutsetninger for å levere den beste kvaliteten i markedet.

Se mer på http://www.showbook.no

03 Sep

Nå er tiden inne for å bestille kalendere for 2013.


LOS Digital har mange typer å velge mellom. En stor suksess er våre personaliserte kalendere med navn i bilder. Utvalget er på flere 100 ulike motiver, og effekten ved bruk av dette er svært god.

Hvis ditt firma har en kalender med deres profil, og kundens navn i bildene: Hvor mange tror du vil ha denne fremme på pulten sin hele året? Dette gir dere en unik profilering som varer et helt år, og som alle legger merke til!

Velg mellom bordkalendere, veggkalendere og platekalendere. Alle i forskjellige størrelser og med høykvalitetestrykk. 

28 May

LOS Digital var synlige i dobbel fortsand da Drupa, verdens største internasjonale messe for grafisk industri, ble avholdt i Düsseldorf i starten av mai.

28 May

LOS Digital fortsetter å investere i bransjens mest moderne utstyr. To nye Image Press-maskiner fra Canon skal ytterligere styrke bedriftens posisjon i markedet.

28 May

LOS Digital er i ferd med å ferdigstille markedets beste verktøy for fotobøker. Den nye løsningen vil lanseres under merkenavnet Showbook.no rett over sommeren.

Kontakt oss

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta gjerne kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap. Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Ring 916 58 250

.

LOS DIGITAL AS | PB 2152 Stubberød, 3255 Larvik | Elveveien 30C, 3262 Larvik | Tlf: 916 58 250

Login or Søk

Søk