Meny ikon
Brand image
Search ikon

OM OSS

facebook icon linkedin icon instagram icon

LOS Digital er et annerledes trykkeri. Når andre snakker om service, så snakker vi om personlig service. Når andre snakker om kvalitet, så snakker vi om den totale kvaliteten. Derfor jobber våre dyktige og engasjerte ansatte hver dag med å kvalitetssikre alt fra bestilling til levering, slik at du skal merke forskjellen når du bruker oss.

Personlig service

Hva som blir sagt om oss er like mye verdt, enten det kommer fra store eller små kunder. Derfor jobber vi hele tiden med å gi deg den beste personlige servicen, uansett hvem du er. På den måten kan vi fortsette å drive med det vi liker alle mest.

Innovative løsninger

Siden oppstarten har vi hatt som visjon å alltid være i forkant. Denne visjonen gjør at vi hele tiden ser etter de mest effektive metodene og den nyeste teknologien på markedet. På den måten kan du være trygg på at du får det beste produktet, til den beste prisen.

Kvalitet i alle ledd

Å levere kvalitet er en selvfølge. Hos oss leverer vi totalkvalitet! Dette betyr at hele prosessen, fra kundebehandling til leveranse, skal være kvalitetssikret. Dette gjør vi ved å se etter unike kvaliteter, både hos mennesker og maskiner.

 

LOS Digital startet med digitaltrykk allerede i 1993. I 1999 ble det satset stort, og siden den gang har bedriften vokst til å bli en av de største og ledende digitaltrykkerier i Skandinavia. I 2010 fusjonerte LOS Digital med Hortens bedriften PrintXpress, og i 2011 ble de samlokalisert i Larvik.

Med fokus på kvalitet, service og de beste løsninger er LOS Digital en bedrift som leverer til flere av landets største bedrifter.

Har du en idé eller forespørsel som du tror vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt, så finner vi løsningen i fellesskap.
Kontakt oss
+47 916 58 250